Träkilsvägen

Töllsjö, Bollebygd Se på karta

360 000 kr

2 945 000 kr -88%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 285 m²

Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ert drömhem på någon av de fyra tomterna i natursköna Töllsjö. Generöst tilltagna och lättbyggda tomter om 1000-1500 m2 är startpunkten för ert nya boende där området präglas av permanentboende och är lättillgängligt med bra väg utanför. Anslutning på ca 130 000 kr för V/A tillkommer.

Med gångavstånd till förskola och skola är detta ett perfekt boende med alla möjligheter ni behöver för att trivas. På orten finns också en affär, pizzeria, frisörsalong och en idrottsplats.
Skola med Bullebykänsla med 60 förskolebarn och 120 elever i byn. Det finns möjliga kommunala kommunikationer mot Bollebygd. Dessutom finns det även en nybyggd brandstation. Kommunal badplats i Töllsjön som ligger i en skogsglänta med en fin, barnvänlig liten sandstrand. Parkeringsplatserna är dock begränsade men det är cykelavstånd från huset.
Från det lugna området tar du dig med bil under 30 min till Borås, Alingsås, Landvetter samt enkelt in mot Göteborg på ca 50 minuter. Närmast är Bollebygd ca 15 min bort.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bollebygd