Grundsundsvägen 20A

Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun Se på karta

10 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 183 m²

Grundsundsvägen leder oss genom en idyllisk omgivning med hav och båtbryggor fram till Grundsundsvägen 20A och B. Fastigheten som förr gick under namnet ”Lyckeberg” köptes år 1899 av målarmästare Calander. Allt sedan dess har den gått i arv inom familjen. Generation efter generation har tillbringat sina somrar här där havet och bergen har varit barnens lekplatser med drakflygning och segelbåtstävlingar.

Idag har vi den fantastiska möjligheten att erbjuda er två tomter till försäljning som har attraktiva lägen och stora möjligheter.

Grundsundsvägen 20A utgörs av en fastighet om 1183 kvm. På tomten finns den gamla fiskarstugan kvar som under alla år har utgjort familjens sommarbostad. Stugan ligger inbäddad i grönska i en helt insynsskyddad miljö med strålande utsikt över viken. På tomten finns ett litet gästhus och en verktygsbod. Läget är helt unikt och upplevelsen på plats är underbar! Fastigheten är belägen inom detaljplan som ger er möjligheten att bygga 150 kvm byggnadsarea med en byggnadshöjd om 4,5 m samt uthus/garage om 40 kvm byggnadsarea. För tomten och området finns även mer detaljerade delar som måste tas hänsyn till, exempelvis med bevarande utav värdefull miljö. Marken framför fastigheten ner till havet är markerat som naturområde i detaljplanen. Vår rekommendation är att ni kontaktar Stadsbyggnadskontoret för att stämma av så att era bostadsdrömmar går att uppfylla i enlighet med den detaljplan som finns. VA-anslutningsavgiften är erlagd och tomten är ej knuten till någon husleverantör. Detaljplanen finns annonserad under dokument.

Varmt välkomna att visa ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Kontakta mäklaren

Viktoria Börjesson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
Mäklare Viktoria Börjesson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
0708-56 00 01