Bridgevägen 11G

Trångsund, Huddinge kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
605 m²

Nu har ni möjligheten att bygga ert drömboende på denna unika tomt med högt läge i attraktiv och uppvuxen villaidyll i Stortorp.

Fastigheten ligger på lugn gata med promenadavstånd till sjön Drevviken i ett mysigt och uppvuxet villaområde med fin badplats och naturstråk kring Drevviken. Kort promenadavstånd till buss som går till Farsta inom 5 minuter eller upp till Trångsund centrum med pendeltåg. Populära Trångsundsskolan och flera förskolor finns inom promenadavstånd samt den välkända Stortorpshallen där hockey- och konståkningsföreningen huserar. Ett perfekt område för den aktiva familjen som vill bo nära city.

Detaljplanen medger en generös byggrätt om 1/5-del av tomtarealen i två plan. På fastigheten finns ett äldre garage som är byggt ihop med grannfastighetens garage. Möjlighet finns att bygga nytt eller renovera den befintliga byggnaden. Vatten och Elanslutningsavgifter tillkommer. Gatukostnader är betalda.

I bilaga ges förslag på ritning av ett souterrängvåningshus om ca 156 kvm i boa anpassat efter denna tomt framtaget av Faluhus. För mer information om flera husförslag se www.faluhus.se och för produktionskalkyl kontakta mäklare Anna Fernandez på 0760-41 67 77 eller Emil Swahn på Svenska Husgruppen på 0706-225 224.

Se vidare info under fliken dokument med detaljplan och planbestämmelser.

Ni kan närsomhelst åka ut och titta på fastigheten!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund

Kontakta mäklaren

Anna Fernandez

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund
Mäklare Anna Fernandez, Svensk Fastighetsförmedling Trångsund
+46760416777