Skälsätravägen 13B

Trollbäcken, Tyresö Se på karta

2 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
914 m²

I mycket populära Trollbäcken finns nu möjlighet att förvärva en av få återstående tomter och fritt planera ert drömboende. Från den kuperade tomtens övre del uppnås en strålande utsikt över Trollbäckens lugna villakvarter med möjlighet till utsikt eller uteplats i fritt sydvästläge. På tomtens nedre del kan en lite planare trädgårdsdel med fördel anläggas.

Tomten är inte knuten till någon husleverantör så här kan ni välja att bygga vad som passar er bäst. Kanske ett kataloghus från en hustillverkare eller varför inte utforma ett spännande arkitektritat hus, optimalt anpassat efter tomtens förutsättningar.

Tomtens läge är utmärkt med närhet till det mesta. Bussar (Gullmarsplan), affärer, skolor, förskolor och badsjöar finns i närområdet. För den natur- och friluftsintresserade ligger Tyresta naturreservat och Tyresö sjösystem inom gångavstånd. Gillar man sport och motion finns Trollbäckens idrottsplats inpå knuten med padelbana, fotbollsplaner, friidrottsanläggning och ishall.

På tomten som är 914 kvm får högst 1/7 av ytan bebyggas med en huvudbyggnad och ett garage. Byggnaden får uppföras med en våning och utöver det vind och/eller källare. Garage eller annan friliggande gårdsbyggnad får vara maximalt 30 kvm. Kostnad för anslutning till Tyresö Kommuns V/A-nät tillkommer enligt gällande taxa. Gatukostnader är betalda.
För mer information om gällande detaljplan, se Tyresö kommuns hemsida https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/64---del-av-kumla-tradgardsstad-skalsatra-m.m..html

Välkommen att besöka tomten på egen hand och återkom vid intresse, budgivning pågår.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö