Södertäljevägen 85 B

Tungelsta, Haninge Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1,6 ha

Nu erbjuds en stor fastighet om 15 700 kvm. Fastigheten ligger utanför detaljplan och ett byggnadslov på garage om 62 kvm finns. Markförberedelser för detta har gjorts. (Se även bifogat dokument inne i annonsen).

Åk gärna ut och titta själv men visa hänsyn till närliggande grannar. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information på 070-555 38 69 eller [email protected]

OM TUNGELSTA:

Flerbostadshus finns i centrala Tungelsta och i Lillgården. Det finns även ett antal tätare grupper med enfamiljshus samt en del villaområden. I Tungelstas utkanter är bebyggelsen gles med äldre villor på stora tomter. Det finns även områden med enbart fritidshus. Flera områden är också under uppförande.

Vid pendeltågstationen i centrala Tungelsta finns en matvarubutik samt även flera restauranger. Det finns även flera skolor och förskolor i kommundelen samt ett äldreboende.

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar genom Tungelsta. Det finns två stationer, Tungelsta och Krigslida. I rusningstrafik går det två tåg i timmen i vardera riktningen (Stockholm samt Nynäshamn) I övrigt går det ett tåg i timmen. Det finns också bra bussförbindelser med Västerhaninge och andra kommundelar. Restiden med kollektivtrafik till Stockholm är cirka 40 minuter, med bil cirka 30 minuter.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Haninge/Tyresö