Nyproduktion

Fridhemsbacken 2

Ulricehamn, Ulricehamn Se på karta

5 326 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 003 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

I Kvarteret Fridhem finns nu chansen att bo bekvämt i en nyproducerad villa från husleverantören Myresjöhus i ett naturskönt område och med oslagbar utsikt över sjön Åsunden. Tomt C, med fastighetsbeteckning Fridhem 3, lämpar sig för byggnation av en souterrängvilla från Myresjöhus. Villan som kallas Smart 149 är ritat med inspiration från sommarhusen på den amerikanska östkusten. Villans storlek och den väldisponerade planlösningen med de många sovrummen gör att den passar bra för såväl stora som små familjer. De härliga, öppna sällskapsytorna mellan kök och vardagsrum är mycket genomtänkt placerade på övervåningen för att ta till vara på utsikten. På den generösa terrassen är det enkelt att avnjuta morgonkaffet samtidigt som man blickar ut över sjön. Villan Smart 149 är 149 m² och har en carport i direkt anslutning till entrén på nedervåningen. Köparen har möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende.

Som köpare tecknar ni i första steget ett köpekontrakt på tomten, där ni förbinder er att senare teckna ett entreprenadkontrakt med husleverantören Myresjöhus. I priset ingår tomt, anslutningsavgifter, färdigt hus samt carport/förråd och grovplanering av tomt. Husen är grundmålade. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad.

Tomterna har ett stadsnära läge i ett redan bebyggt, lugnt villakvarter med en lummig och grönskande omgivning. Närområdet erbjuder härliga promenadstråk i såväl sjö- som skogsatmosfär. Endast ett stenkast från Kvarteret Fridhem finns den milslånga strandpromenaden som sträcker sig längsmed Åsunden. Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping. Ulricehamn är beläget med ett smidigt pendlingsavstånd till större städer så som Borås, Göteborg och Jönköping. I Ulricehamn finns all vardaglig service med ett brett utbud av förskolor, skolor och allmänna kommunikationer. Här finns möjlighet till ett aktivt friluftsliv vid Lassalyckan, skidbacken och golfbanan. Goda bad-, båt- och fiskemöjligheter finns i sjön Åsunden.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn