Storrydet

Ulricehamn, Ulricehamn Karta & restider

Pris saknas
TomtTomt

Nu kan vi erbjuda tomter i en naturskön miljö strax utanför Ulricehamns tätort. Tomtpriserna är inklusive anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el. Området kallas för Storrydet och är idag en del av fastigheten Frännarp 3:4. Här planeras ett tomtområde med fyra generösa bostadstomter, alla med ett genomtänkt sol- och utsiktsläge.

Ulricehamns kommuns byggnadsnämnd har lämnat positivt förhandsbesked för byggnation av småhus med en byggarea om ca 200 m². Preliminär tid för tillträde är 1 oktober 2017. Ansökan om avstyckning har lämnats in till Lantmäteriet Tillträde kan ske först när avstyckningen är klar. Tomterna är inte bundna till någon specifik husleverantör.

Tomterna ligger i en lantlig idyll med skogen som närmsta granne. Gott om vackra promenadstråk och ridvägar.Nedanför tomterna finns fyra stora dammar innehållande ädelfisk och kräftor. Varje tomt kommer vara en del av en gemensamhetsannläggning/samfällighet med rätt att nyttja dammarna.

Lagom pendlingsavstånd till närliggande orter som Ulricehamn, Borås och Jönköping. I Ulricehamn finns all vardaglig service med ett brett utbud av förskolor, skolor och mataffärer. Här finns möjlighet till ett aktivt friluftsliv vid Lassalyckan, skidbacken och golfbanan. Goda bad-, båt- och fiskemöjligheter finns i sjön Åsunden.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Billigare och bättre boende

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storrydet och skaffa lånelöfte nu.

Statistik

4 627
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 212 dagar sedan, den 17 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips