Ekeslunda 131

Ulricehamn Se på karta

845 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
950 m²
Antal besök
4 562
Dagar på Hemnet
19

Nu finns chansen att köpa någon av dessa tre fina tomter belägna med närhet till och med utsikt över Tolken.

Varje tomt är planerad att bli cirka 900-950 kvm och ligger cirka 30 meter från sjön. Med närhet till såväl Borås som Ulricehamn erbjuder ett boende här bekväm pendling samtidigt som man kan njuta av detta sjönära "på landet" läge. Härifrån följer vi alla årstiders skiftningar i naturen där varje säsong har sin tjusning. Sjön erbjuder bra bad och fiskemöjligheter. Med nya R40 flyttad sedan några år tillbaka så fungerar den gamla vägen numera mer som en förbindelseväg för de boende i trakten. Dessutom med markerad gång och cykelväg hela vägen in till Ulricehamn.

Ett par hundra meter från tomten finns busshållplats och med bil tar det cirka tio respektive tjugo minuter till Ulricehamn / Borås. Till lanthandeln i Tolkabro är det cirka två kilometer och här finns förutom det mest nödvändiga även spel/trav samt drivmedel och ombud för Postnord och Schenker. I Hökerum finns både förskola och F-6 samt en aktiv idrottsförening (Södra Ving IF).

Varje tomt säljs utan krav på husleverantör och ansökan om avstyckning skickas in i samband med köpet. Säljaren bekostar avstyckning av tomten. När det gäller vatten, avlopp så kommer det göras en gemensamhetsanläggning för samtliga fastigheter där vatten och avloppsanslutning till en kostnad på 135 000/tomt. Anslutning av el kostar uppskattningsvis 36 250 kronor och fiber 28 700 kronor.

Positivt förhandsbesked om enbostadshus i max två våningar finns tillsammans med övriga handlingar under dokument.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås