Ostnäs 437

Umeå Se på karta

200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 132 m²

Välkommen till det vackra och populär Ostnäs, 28 km från Centrala Umeå. Här finns möjligheten att förvärva en av tio tomter som är placerad mellan 100-200 m från havet i södra Ostnäs.
Förvärv kan göras av enskild tomt alternativt flertal tomter.

På de blockiga stränderna växer bland annat gultåtel och havtorn. Fågellivet är rikt. Vid de små tjärnarna kan du höra både storlom och smålom. Det är även populärt att pimpla på vårisarna kring Ostnäs.

Tomterna är mellan 1 840 m² – 2379 m². Avstyckningen har skett i enlighet med byggnadsplanen 2480K-P SÄBY A1/32, 3 kap. 2§ 1 st FBL. För samtliga styckningslotter sker utfart vid den nybildade gemensamhetsanläggningen Ostnäs G8 som sträcker sig genom planområdet. Djupborrad brunn anlagd inom planområdet kan tillgodose styckningslotternas vattenförsörjning. Inom området finns även enskilda ledningar som är anslutna till kommunal vattenledning. Vid en eventuell anslutning till denna anläggning får prövas av det kommunala vattenbolaget och förvaltare för de enskilda ledningarna. Avlopp kan utföras enskilt för respektive lott.

Läs mer hos mäklaren
Thiger Skog & Mäklarbyrå AB