Vålådalsvägen 37

Undersåker, Åre kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 525 m²

Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar i vackra Undersåker. En tomt med utsikt över både Edsåsen som Välliste. Ett fint läge med bara en km till Undersåkers centrum, där tågstation, ICA-butik, restauranger och förskola samt skola (F-6) finns. Behöver du pendla med tåget både västerut och österut så finns även detta på cykelavstånd från denna tomt.

Storleken på tomten är 1525 kvm och ligger i anslutning till Vålådalsvägen. Servitut finns gällande utfartsväg. Fastigheten ligger inte inom detaljplanelagt område varför detaljplan saknas och bygglov söks hos Åre Kommun. Säljaren har tagit fram ett fantastiskt hus på 205 kvm som är godkänt hos Åre kommun men som har utgått i tid så nytt behövs att sökas. Ritningar finns för den nyfikna köparen. Säljaren har också haft kontakt med Miljöavdelningen i Åre kommun gällande ett minireningsverk för upp till 12 personer. Dock har det inte fullföljts eftersom tomten nu ska säljas vidare.

Strandskydd har funnits på denna tomt men är nu upphävt.

Möjlighet finns att ansluta till gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp som delas med 3 andra fastigheter. Ett annat alternativ som säljaren har tagit fram och varit i kontakt med kommunen är för ett minireningsverk för upp till 2 fastigheter / 12 personer.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Monica Norberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Monica Norberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0702-536060