Ångbåtsvägen 1

Unnaryd, Hylte kommun Se på karta

500 400 kr

471 150 kr +6 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt

Välkommen till Ångbåtsvägen. Endast en tomt kvar på bästa läge vid sjön Unnen för ditt nya drömboende. Här finns byggrätt på 220 kvm med en fantastisk sjöutsikt och badrocksavstånd till stranden. Ett unikt tillfälle att kunna bo vid stranden och ha möjlighet till utbudet av alla kultur-, natur-, och fritidsaktiviteter som erbjuds.

Tomter:
Ångbåtsvägen 1 (Unnaryd 1:239). Areal 1112 kvm

Pris: 450 kr/kvm /exkl anslutningsavgifter.
I den sjörika östra delen av Hylte kommun har småländska Unnaryd, med sin vackra landsbygd, utvecklats till ett viktigt centrum för turism och entreprenörskap. I Unnaryd finns förskola, skola, fritidshem och bibliotek. För fritiden finns sporthall, fotbollsplaner, tennisbana, boulebana, gym och padelhall. Dessutom en stark hantverkstradition. Unnaryd kan även stoltsera med en egen badstrand mitt i samhället och en skidbacke. Idag bor enligt SCB cirka 800 personer i Unnaryd. (Läs gärna mer på www.unnaryd.com).
Sjön Unnen är känd för sina fina vatten och goda fiskemöjligheter. Här fiskar du både abborre, gös och gädda. Naturen upplever du som bäst när du glider fram på sjön. Kanske en tidig morgon när du provar fiskelyckan. Oavsett om du föredrar ett dopp, att ta dig runt med båt eller ströva i naturen. Här finns något för alla som gillar fridfull natur och ett rikt djurliv. Har du tur, så kan du även hitta blåbär och kantarell och kanske få syn på en älg eller fiskgjuse i skogarna kring Unnen. (Läs gärna mer på www.ifiske.se).

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Kontakta mäklaren

Kenneth Christoffersson

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
Mäklare Kenneth Christoffersson, Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
+46736000129