Tomt B Vittja

Uppsala Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 000 m²

Nu finns det möjlighet att förvärva en stor tomt mitt i naturen! Endast 20min från Gränby centrum ligger dessa generösa tomter beläget i skogsbryn.
Tomterna är inte bundna till någon hustillverkare. Avlopp ingår.

Exempelhus på bilder kan köpas för endast 3.095.000 kr nyckelfärdigt inkl tomt. Hus med hög standard! Vattenburen gjuten platta, parkettgolv, helkaklade badrum mm. För mer info och offert på hus kontakta mäklaren.

Alunda ligger mitt i den uppländska landsbygden. Det är goda busskommunikationersom tar dig till Uppsala samt Östhammar och Gimo. Den nya vägen (288:an) är nu snabb med långa sträckor med 100 km/h. Det finns förskolor i både alunda och stavby och grundskola upp till åk 9. Gymnasium finns i Gimo och i Uppsala. För den aktive finns mycket aktiviteter i Alunda: innebandy, fotboll, dans, friidrott, pingis, Friskis och Svettis samt ca 3 km till Olandsbygdens golfklubb med både traditionell golf och fotbollsgolf. Även scouter, barnkör och en aktiv kyrka finns för den som är intresserad. I Alunda centrum finns Ica, vårdcentral, restauranger samt andra små affärer och verksamheter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala