Torsholma 3:18 - TOMT

Vallentuna kommun Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 166 m²

Unik chans att förverkliga drömmen om ert villabygge i natursköna Frösunda!

Här kommer ni bo i en lugn och harmonisk skogsnära miljö med fantastiska möjligheter till naturupplevelser och en aktiv fritid. Häckande tranor i närliggande fågelsjön Mörtsjön bidrar till naturkänslan.
Närmaste hållplats för buss 661 till Lindholmen, Vallentuna och Kårsta ligger cirka 100m bort. Roslagsbanan tar dig till Stockholm på ca 45 minuter, infartsparkering finns vid Frösunda station. Arlanda flygplats nås inom 30 minuter.

Fastigheten har en areal om 2166 kvm och är solig och öppen. Denna tomt har redan en ny borrad brunn vilket är en stor fördel. Bifogade vyer från syd finns bildflödet.

Det står dig fritt att välja husleverantör. Vill du se exempel på hur det skulle kunna se ut med t.ex. ett hus från Myresjöhus kontakta mäklaren för att ta del av bilder, ritningar och priskalkyl.

Bild 1 & 2 visar ungefärliga fastighetsgränser för tomterna. Se förrättningskarta (karta med mått) i bildflödet.
Se alla viktiga dokument om förhandsbesked och bygglov på vår hemsida.

Gällande vägförbindelse till tomterna vänligen se bifogade pdf -fil om avtalsservitut.
Borrad brunn finns på fastigheten 3:18. El, vatten och avlopp anläggs av köparen.

Intresserad? Kontakta mäklaren och boka tid för att åka ut till tomten och uppleva läget. Vill ni att mäklaren är med på plats så är det bara att säga till.
Vänligen respektera grannar i området och parkera inte på/vid deras infart. Parkera på den grusade infarten som leder till tomterna vid adress Torsholma 40. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Martin Skarin. 070-430 25 25

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vallentuna

Kontakta mäklaren

Martin Skarin

HusmanHagberg Vallentuna
Mäklare Martin Skarin, HusmanHagberg Vallentuna
070 - 430 25 25