Näverhult

Vårgårda kommun Se på karta

3 481 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 500 m²

Endast EN av tre tomter kvar! Nämligen tomt 1. Angivet pris gäller trevliga villa Vallda från A-hus. Här bygger du nytt i vackra omgivningar i Näverhult som är beläget endast ca 15 minuters bilresa från centrala Alingsås! Du väljer i själva verket valfritt A-hus och slår ner dina bopålar i en miljö som närmast får en att tänka på Astrid Lindgrens Bullerbyn. Packa picknick-korgen och gå ner till sjön och ta ett dopp i det blå. Avsluta med en tur i ekan för att meta lite i kvällssolen. I närområdet finns fina svampmarker och gott om promenadstigar. Näverhult ligger på landet i Vårgårda kommun, och trevlig landsbygdsskola i Nårunga erbjuds för barnen. Fiber finns i området. Huset är bekvämt nog nyckelfärdigt!

Utgångspriset per tomt är 410 000 kr. Det blir som nämnts tre tomter intill varandra och avstyckningsprocess pågår. Tillträde kan ske så snart avstyckningen vunnit laga kraft. Har du behov av ytterligare mark så kan du arrendera av anslutande markägare.

Frågor?
Välkommen att höra av dig till Viktoria Bernerek på Fastighetsbyrån alternativt Carl Björkqvist på A-hus (0708-34 69 21).

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Kontakta mäklaren

Viktoria Bernerek

Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
Mäklare Viktoria Bernerek, Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
0733-591510
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas