Österviksvägen 2-4

Värmdö Karta & restider

TomtTomt

Drömmer ni om en privat oas mitt i det böljande blå? I omsjungna Sjösala, på idylliska Hölö, väntar denna tomt om ca 17.000 kvm - med förhandsbesked på två enplansvillor om 150 kvm vardera. Planera och rita upp er unika skärgårdsidyll och låt var dag börjar med ett svalkande morgondopp.

Lämna stadens vimmel bakom er och styr kosan mot Hölö. På vägen passerar ni såväl storslagen natur som glimmande vatten. Väl framme på Österviksvägen 2-4 möts ni av denna unika tomt om hela 17.000 kvm.

Markområdet har byggrätt att stycka av till två tomter samt förhandsbesked att uppföra två enplansvillor, vardera om 150 kvm. Förhandsbeskeden har vunnit laga kraft. Öppen planlösning, tak upp till nock och generösa fönsterpartier? Låt fantasin flöda och skapa just ert drömboende! Vatten är borrat och förslagsvis installeras ett minireningsverk för fastigheterna. Vi hjälper till med kontakter till husfabrikörer och snickare. Offerter från Eksjöhus, Älvsbyhus samt Boomhouse. (Se under bilagor)

Efter byggnation blir resterande tomt en lättskött trädgård, där den med gröna fingrar kan plantera blomstrande växter och söta fruktträd. Varför inte en berså där fikastunderna fridfullt ackompanjeras av solens strålar? Den stora ytan lämpar sig även för sommarens kubbturnering och vinterns snölyktor.

De oändliga möjligheterna passar utmärkt för både den kreativa exploatören och syskonparet som vill uppföra en släktpärla för framtida generationer. Oavsett om planen är fritidshus eller permanent boende, är platsen som skräddarsydd för kropp och själ.

I närheten av tomten finner ni allt från Taube Sjösala äng till Skärgårdsmuseum med historia om öns självhushållets tid. I området ligger även Sommarhamnen, badstranden Östersjöviken och Stavsnäs vinterhamn med dess utbud av kiosk, båtmack, restaurang, konditori och skärgårdsbutik. Under sommaren erbjuds dessutom frukt- och grönsaksstånd.

Från Stavsnäs vinterhamn går Waxholmsbolagets färjor till exempelvis Runmarö och Sandhamn. Bussturen till centrala Stockholm och Slussen tar bara cirka 45 minuter.

Det går utmärkt att beträda fastigheten på egen hand. Vi frågor kontakta mäklare Erik Garpenbeck på 0707 300 500.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1,7 ha tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Österviksvägen 2-4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 745
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 49 dagar sedan, den 3 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips