Svartsö Djupsveden 413

Värmdö Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 001 m²

Denna generösa, friköpta tomt är belägen på Svartsö Djupsveden 413 på populära och trivsamma Svartsö. Tomten har en yta om 2001 kvadratmeter och byggrätt för 120 kvadratmeter. Från tomten har du vacker sjöutsikt mot en av Svartsös fågelrika insjöar. Här finns med andra ord goda förutsättningar att bygga antingen ett permanent boende eller kanske ett härligt fritidshus dit familjen kan åka och koppla av under helger och andra ledigheter. Till fastigheten går det att köpa till en båtplats vid hamnen mot Svartsöfladen.

För dig som söker det där perfekta läget i Stockholms underbara skärgård är populära och trivsamma Svartsö ett utmärkt val. Svartsö är som en egen liten oas, centralt placerad i Stockholms mellersta skärgård med fastlandet och kända öar runt omkring. Här är cirka 70 personer bosatta permanent men om sommaren ökar antalet till cirka 800.

Svartsö erbjuder förskola, skola, vandrarhem och hotell med plats för 57 gäster, krogar med olika karaktär där du äter gott och kommunaltrafik som går året runt. Utöver det finns en affär som också går att nyttja året runt och är ombud för både apotek, post och systembolag. Den som hellre vill köpa med sig färdigmat på utflykten kan göra det via matföretaget Ömat. Dessutom finns här möjlighet att hyra cyklar för att se sig omkring på ön, och den lokala Hembygdsgården anordnar även olika aktiviteter.

Alldeles i närheten hittar du såväl Grinda som Gällnö som är två populära utflyktsmål. På Grinda kan du besöka en av skärgårdens mest populära restauranger och Gällnö erbjuder en mysig bar, ett kafé, en lanthandel och ett vandrarhem där man kan inhysa ännu fler vänner om man ska ha riktigt stora kalas.

För att ta dig från Stockholm till Svartsö finns flera möjliga resalternativ. Antingen kan du åka båt hela vägen, eller ta buss till antingen Boda eller Lillsved där Waxholmsbåten ansluter och tar dig till Svartsö på cirka 20 minuter. Det går också att åka via Ljusterö och flertalet andra öar. För den som hellre kombinerar bil och båt finns parkering både vid Boda och Lillsved. Dessutom finns möjlighet att beställa taxibåt. Behöver du tanka egen båt ligger närmaste båtmack vid Lådna, där det också finns affär.

Missa inte chansen att förvärva denna skärgårdsdröm!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren