Degerbyn Juviken 9

Värmskog, Grums kommun Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 194 m²

Nu kan drömmen om den värmländska idyllen bli sann! Stora tomter (1 144-1 404 kvm)med närhet till sjön på ett område med hela 15 avstyckade tomter som tillsammans ska bilda ett nytt område med drömläge, endast 30 minuter från Karlstad. Vatten, avlopp (separat anslutningsavgift), el och fiber finns förberett till varje tomt och byggrätt finns på 170 kvm boyta + 30 kvm inglasat uterum, för antingen fritidshus eller året-runt-boende! Området har flera gemensamma ytor som omfattar hela 85.000 kvm i parkmark, ca. 800 m strandlinje med två badstränder samt bryggor med båtplats som följer tomten.

Värmskog är ett väl omhändertaget bygd som under senare år fått allt mer fart på aktivitet och verksamhet på orten. Här finns väl fungerade förskola och skola med elever upp till 12 år. Intill skolområdet ligger Värmskogs främsta turistattraktion Värmskogs Café med deras berömda räkmackor som lockar 80 000 besökare varje sommar. Degerbyn har dessutom en egen lanthandel med ny ambitiös ägare som erbjuder svenska spel, diesel/bensin och vad som kan tänkas behövas fyllas på i kylskåpet.

I Värmskog finns även utrymme för en hel del aktivitet och sport, allt från fotboll där herrarnas A-lag spelar i div. 5 till innebandy, gruppträning och gym. Värmskogsbygden ordnar även en rad olika evenemang under året, näst på tur är Värmskogdagen där en dragkamp kommer att avgöra vilken av alla byar i Värmskog som det är bäst drag i, följt av stor fest på kvällen.

Värmskog har mycket vacker natur! Här finns Varmeln med dess underbart klara vatten och många härliga stränder. Från Juviken, Degerbyn nås med enkelhet Edande, Brunskog, Värmskog och Borgvik, alla med café eller restaurang. Goda fiskemöjligheter med prisvärde fiskekort. Skogen är rik på bär och svamp och mycket vandringsvänlig med ett flertal olika leder.

Ta chansen att förverkliga drömmen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Kontakta mäklaren

Alma Röding

SkandiaMäklarna Karlstad
Mäklare Alma Röding, SkandiaMäklarna Karlstad
0730884083