Vattubrinksvägen 22

Vattubrinken, Södertälje Karta & restider

1 700 000 kr

1 900 000 kr -11%

TomtTomt

Bygg vad du vill enligt detaljplanen eller nyttja det bygglov som finns för att bygga ett Älvsbyhus modell "Edvard" med fristående garage/carport.

Detaljplanen tillåter en huvudbyggnad på 150 kvm byggarea i två plan samt komplementbyggnad på 40 kvm. Kommunalt vatten, avlopp och fiber vid tomtgräns. Anslutningsavgift för VA är betalt, dock betalar du som köpare anslutningsavgift för el och fiber. Byggarean för huvudbyggnaden får delas upp i två fristående byggnader vilket möjliggör till exempel generationsboende i varsitt hus.

Vill du nyttja bygglovet för att bygga 1,5-plans villan "Edvard" så är det en villa med boyta 129 kvm samt en inredningsbar övervåning på 68 kvm. 1-plans villan "Linnéa", också från Älvsbyhus, är likadan som "Edvard" men utan den inredningsbara övervåningen varför det borde vara relativt enkelt att i så fall uppdatera bygglovet.

Länkar finns i vår annons på svenskfast.se till detaljplanen, bygglovshandlingar för "Edvard" och till Älvsbyhus hemsida för mer information.

I området trivs ni som lockas av den lugna känslan att bo på landet med närhet till stora skogar för rekreation samtidigt som Södertälje centrum nås på 10 minuter med bil och Stockholm på 40 minuter. Tillgång till samfällt ägda bryggor i Mälaren för ett dopp i sommarvärmen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 405 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vattubrinksvägen 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 700 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 417
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 188 dagar sedan, den 9 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips