Högåsvägen 2, 4, 6 & 8

Vemdalen, Härjedalen Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Driftkostnad
1 000 kr/år

Vemdalsberget är ett mycket omtyckt område på höjden, mitt i Vemdalen by. Områdets styrka är den vackra vyn över vår otroliga fjällvärld
och närheten till både natur och allmän service i byn. Skoterleden slingrar sig genom hela området och du kan åka skoter direkt från den egna tomten. Strax nedanför Högåsvägen finns elljusspår för mysiga längdåkningsturer. I anslutning till elljusspåren finns även Lövåsgården med gym och träningsmöjligheter. Byn ligger även strategiskt bra till mellan de populära skiddestinationerna Vemdalsskalet och Björnrike, vilka du kan åka bekvämt till med en ca 10 minuters resa i bilen.

I tomtpriserna ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp för ett boende samt elanslutning för max 63 A. I priset för tomten får du även med en nybyggnadskarta som du behöver inför bygglovsansökan. När du köper en av tomterna kommer du ingå ett entreprenadavtal med Mobil bygg AB som i samarbete med Jörnträhus hjälper dig med hela byggprocessen, från planering av hus, bygglovsansökan till färdigt hus och inflytt. Tanken bakom projektet är att det ska kännas så smidigt som möjligt och låta dig lägga fokus på detaljerna kring hur du vill ha ditt hus och njuta av processen. Besök gärna deras egna hemsida för att titta på förslag på olika hustyper: https://vemdalsberget.almera.se/

Köparen kommer att teckna två avtal; ett köpekontrakt för köp av fastigheten och ett entreprenadavtal för uppförande av ett småhus.

Byggrätterna på tomterna är väldigt generösa med möjlighet att bygga upp till 180 kvm byggnadsarea som du kan fördela på två våningar och två lägenheter. Du får även bygga ett uthus eller garage om 60 kvm. Detaljplanen finns att ladda ner i denna annons under "dokument". Där hittar du även annan nyttig information som är bra att ta del av.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen