Jöns Möllares väg 8

Ven, Landskrona kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
899 m²

Ansvarig fastighetsmäklare Eleonor Andersson Lööf har semester, kontakta fastighetsmäklare Sanela Dindic på 0701 - 46 46 93 eller [email protected]

Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomt om 899 kvm naturskönt beläget med fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet, på Jöns Möllares en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Huset som bygglovet är sökt på är i 1 plan om 108 kvm med loft om 8 kvm samt separat förråd/garagebyggnad om 35 kvm.
Anslutningspunkt för vatten, avlopp och fiber finns vid vägen.

Fastigheten ligger mitt i Vens kulturlandskap, där utsikten över de böljande åkrarna ramas in av 150-åriga hamlade pilar i en traditionell pilevall. Tomten styckas av från en större fastighet som tidigare varit en gethage, men som nu är på väg att omformas till ängsmark och skogsträdgård. Man når tomten via en fridfull grusväg.
Det kommer det att byggas två fritidshus, varav det ena nu säljs och den andra kommer att behållas av ägarna. Det kommer finnas goda möjligheter att koordinera byggnation mellan de två husen.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson Lööf

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson Lööf, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas