Lännaviksvägen 13 C

Vettershaga Bergshamra, Norrtälje Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 124 m²

Fastigheten ligger lantligt och här har du möjligheten att förverkliga ditt drömboende på landet då den ligger utanför detaljplanerat område. Med bil tar du dig till Stockholm på ca 1 timme och till Norrtälje är det endast 15 minuter. Tomten består av både en plan del och en skogsdunge på en liten höjd. Borrad vattenbrunn finns vid den tänkta infarten och delas med två andra fastigheter. Avloppslösning samt elanslutning ombesörjs och bekostas av köparen. Fastigheten är avstyckad och förhandsbesked finns för uppförande av permanenthus likväl som fritidshus.
Nära till busshållplats linje 621 som går mellan Norrtälje och Åkersberga.

Vettershaga är en by i södra delen av Norrtälje kommun som är levande med såväl permanentboende som fritidsboende. Området präglas av jordbruksbygd och har under tidigare år varit hemmahamn för många av de Roslagsskutor som fraktade varor från skärgården och senare hela Östersjöområdet till Stockholm. Vill du lära känna din nya ort mer så finns den ideella föreningen Wettershaga Vänner som bl.a. arrangerar midsommarfirande, valborgsfirande, strömmingsfiske med not och kräftskivor.
I Bergshamra ca 6 km nordväst om Vettershaga finns mataffär, bygghandel, pizzeria, vårdcentral samt barnomsorg och skola åk 0-9, skolbuss finns i området.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje

Kontakta mäklaren