Östra Stenby Aspstugan 2

Vikbolandet, Norrköpings kommun Se på karta

900 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 336 m²

Välkommen till Östra Stenby strax utanför Norrköping. Här erbjuds en större tomt om 2 336kvm. Valfritt hus från leverantören Trivselhus. Ert blivande hem kommer få närhet till naturen och utsikt över ängar och åkrar. Promenadavstånd till Svensksundsviken som är en vik i Bråviken.

Lite mer en 5km in till Östra Husby med för- & grundskola, bygghandel och mataffär. 11 km till Skenäs färjeläger som tar er över Bråviken. På väg 209 finns kollektivtrafik i form av busslinjerna 440 & 441.

Trivselhus: "Naturligtvis är vi noga med alla material som ingår i våra trähus. Samtidigt som vi ständigt söker förbättringar med hänsyn till miljö, kvalitet och klimat. Fördelarna med att bygga trähus är många, både för er och för miljön. Alla Trivselhus är lågenergihus och per dagens definition nära-nollenergihus. Trivselhus skapar hållbara hem och ni kan göra det till ett ännu grönare val genom att investera i solceller eller laddbox för elbilen! Solenergin omvandlas till er egen el, och blir det ett överskott kan ni sälja det till valfritt elbolag."

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Emelie Hagstedt

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Emelie Hagstedt, Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
+46709285829