Klättorp 104

Vissefjärda - Klättorp, Emmaboda Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 345 m²

När man tar av mot Klättorp och följer vägen som slingrar sig intill Kyrksjön är det en idyll man möts av. Det är välskötta villor längs med vägen som slingrar sig utmed sjön. Nästan alla hus har utsikt över vackra Kyrksjön som är en del av Lyckebyån, en av Sveriges vackraste kanotleder. Härifrån kan du paddla ända ner till Blekinge om du vill.
På andra sidan sjön driver Emmaboda Golfklubb Björketorpsbanan, en 18-håls park och skogsbana. Den inbitne golfaren tar roddbåten över sjön till golfbanan.
Nu erbjuder vi två riktigt bra tomter som ligger på sjösidan om vägen. Det är endast en smal markremsa mellan vattnet och tomten och det kommer att finnas ett servitut som ger rätt till nyttjande av marken mellan tomten och sjön.
Tänk att tidigt en sommarmorgon ta ett dopp precis nedanför huset.
Ett perfekt västerläge gör att du fångar eftermiddagssolen och alla fantastiska solnedgångar.
Det finns idag färdiga bygglov på generöst tilltagna enfamiljs sluttningsvillor med garage. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgränsen. Självklart finns det möjlighet att i samråd med bygg och miljöenheten på Emmaboda kommun skapa sitt alldeles egna drömboende.
I Vissefjärda, bara 2 km bort finns Vissefjärda skola f-6, mataffär, café mm.
Från stationen i Vissefjärda åker du tåg till Karlskrona (35min) Emmaboda (8min) och vidare till Kalmar, Växjö, Köpenhamn.

Det är två tomter som är till försäljning:
Klättorp 1:34 med utgångspris 845.000:-
Klättorp 1:35 med utgångspris 795.000:-

Läs mer hos mäklaren
Hammarströms Fastighetsförmedling AB