Nyproduktion

Kommunala tomter Vistträsk

Vistträsk, Älvsbyns kommun Se på karta

30 537 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Nyproduktion

Vistträsk är kommunens västra utpost och runt Vistträsk och Muskussjöarna pågår det ständigt aktiviteter. Centralt i byn finns blandad bebyggelse med dagligvaruhandel, flera företag och en omtyckt F-3 skola med fritidshem. Vistträsk har potential att bli ett nytt Klondike då det ligger strategiskt beläget ca 25 km från Laverområdet, som är föremål för en eventuell gruvetablering i framtiden.

Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade tomter på mellan 1 086 kvm och 1 893 kvm. Priserna varierar från 30 537 kr till 153 333 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer.

Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen.

I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Älvsbyn

Kontakt

Erik Jonsson

Fastighetsbyrån Älvsbyn
Mäklare Erik Jonsson, Fastighetsbyrån Älvsbyn
070-383 85 54
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas