Råby 32

Vittulsberg, Uppsala kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1304 m²
Antal besök
3 043
Dagar på Hemnet
9

Möjlighet att förvärva en lantligt belägen tomt om ca 1304 kvm i naturskön omgivning. Här bor du "på landet" men har ända bekvämt avstånd till Uppsala. Hållplats för skolskjuts finns alldeles i närheten.

Perfekt för er som gillar närheten till skog och vacker naturmark med en liten bäck som rinner förbi nedanför tomterna och här passerar en av de åtta Linnéstigarna, Vaksalavandringen. På vintern går skidspår över Råby från Nyby till Jällaspåret. Det är även promenadavstånd till anrika Vittulsbergs herrgård. Läs mer om Linné stig: https://linnestigarna.se/vaksala/

I priset ingår anslutning till vatten och avlopp. Tomterna är under avstyckning och inte knutna till någon husleverantör. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Tomterna ligger fint belägna strax utanför Uppsala, en bit öster väster om Vittulsberg. Området har ett bra pendlarläge, den bilburne tar sig snabbt till E4:ans påfart och buss trafikerar väg 288 som går ca 1,8 km bort, härifrån går det även via cykelväg ta sig in till stan. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare ca 5-10 minuter har man nått centrala Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Michael Melin

Widerlöv
Mäklare Michael Melin, Widerlöv
0707-67 83 23

Visningstider

  • 26
    sep
    Sön 26 sep kl. 10:00–11:00
    Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.