Stor tomt med ett lantligt läge med närhet till Ytterby centrum

Ytterby, Kungälv Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 930 m²

Nu har ni en unik möjlighet till en perfekt tomt med vackert läge. Här kan man njuta av vacker utsikt över nejden. Den perfekta blandningen av två världar, lantligt men nära Ytterby centrum. Tomten ligger på höjden med bra solläge med sol från morgon till kväll. Lugnt och skyddat med naturen som ens närmaste granne. Tomten är generös i sin storlek där positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus.

Fastigheten är knuten till A-hus där inga begränsningar eller riktlinjer finns uttalade kring byggnationen men husförslag och kalkyler finns att ta del av på förfrågan. Vatten och avlopp anläggs lokalt på tomten i enskild lösning och fibernät finns redan idag i området. Det går bra att besöka platsen på egen hand där adressen till grannhuset strax bakom tomterna är Vena 293.

Här kommer ni bo i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden och vackra älvstråk, cykelavstånd till Ytterbys fina service, barnomsorg och inte minst de enastående kommunikationerna. Det är lätt att förstå områdets omåttligt växande popularitet, där barnen kan växa upp nära skola och vänner, omsluten av dess lugna omgivningar.

I Ytterby finns flera förskolor med olika avdelningar. Det finns en låg- och mellanstadieskola, Kastellegårdsskolan, samt ett högstadium, Ytterbyskolan. Gymnasium finns sedan i det toppmoderna Mimers Hus i centrala Kungälv. Kommunikationerna är fantastiska med mycket goda buss- och tågförbindelser till Göteborg, men också Marstrand och Stenungsund/Uddevalla. Vid stationen i Ytterby Centrum finns en stor pendelparkering. Tåget tar dig till Göteborg på endast 17 minuter och Stenungsund på 20 minuter. Det går flertalet bussar varje timma som tar ca 45 minuter till Göteborg.

För den aktive finns det mycket att välja på. Yttern bjudern på en fritidsanläggning för den fotbollsintresserade och i Björkås finns Kongahälla Ridsällskap. I centrala Kungälv ligger Kastellegårdshallen, där Sportlife Kungälv Innebanduklubb har alla sina träningar och hemmamatcher. I Rollsbo finns flera moderna gym- och träningsanläggningar. Enekullen bjuder på motionsspår och vackra promenadstigar. Kommunen har precis anlagt en ny konstgräsplan, parkourbana och lekplats i anslutning till Ytterbyskolan.

Annons avser den nedersta tomten Kuröd 1:5 den andra är såld.

Går även bra att kontakta William på A-hus 0705-648022

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv