Kommande

Kungsvägen 31

Sigtuna kommun Se på karta

7 680 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
103 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 107 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
69 674 kr/år
Kommande

I ett attraktivt läge i Rosersbergs Villastad, nära naturområden och idrottsplats, finns nu chans till en riktigt rymlig villa med hela fem sovrum och stora uteplatser. I tre plan finns här gott om både sällskapsytor och sovrum för många familjemedlemmar. Det ger även flexibilitet för allt från fyra till sju sovrum, flera olika sällskapsrum och möjlighet till gästrum, hobbyrum, kontor, gillestuga med mera.

Planlösningen är sällskaplig och rummen väl disponerade med en inbjudande social entrévåning. Här finns ett trivsamt och ljust vardagsrum/matrum med kök mitten, omgivet av altan med pool och trädgård.

På entréplanet finns tre sovrum och ett luftigt vardagsrum/matrum i anslutning till köket samt braskamin. Duschrum finns i anslutning till sovrummen. En av fördelarna med huset är den stora bottenvåningen. Här erbjuds en gillestuga med öppen spis, spaavdelning med dusch och bastu som nyligen renoverats. Tvättstuga, gästtoalett, pannrum. Här finns även ett kontor med egen ingång och toalett med möjlighet till uthyrning.

Husets soliga uteplatser omfattar dels en vältilltagen altan, stort poolområde, som man når från vardagsrummet/matrummet här kan man avnjuta solen nästan hela dagen. Det finns även en kiosk/gäststuga i anslutning till poolen. Tomten har en bra proportion med huset, lummig trädgård med både gräsmattor, träd och buskar. På uppfarten finns plats för flera bilar samt ett garage och förråd.

Villan ligger i mysiga Rosersberg, optimalt för familjen med frilufts- och golfintresse. På några minuter når du E4:an, man bor centralt mellan allt. Tågstationen är bara med några minuters gångavstånd, härifrån tar du dig vidare till Stockholm C eller Uppsala. Det finns restauranger eller butiker nära till hands om man önskar.

Detta är en kommande försäljning men anmäl gärna ditt intresse redan nu till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Jenny Arnefjord

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Jenny Arnefjord, Bjurfors Sigtuna/Märsta
070-9624668

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.