Onsorgsmarken Dalen

Vånga, Norrköping Karta & restider

1 800 000 kr

1 995 000 kr -10%

VillaVilla

Det kanske är nu det händer! Möjligheten att genomföra drömmen om ett mysig idyll med bästa tänkbara förutsättningar. För här – i det vackra östgötska landskapet – bor man privat, men ändå med närhet till byn med förskola och skola (åk 1-6) samt ca 20 minuter från E4:an. Därifrån kommer man snabbt till Norrköping, Linköping och Stockholm.

Mitt i den populära lantliga bebyggelsen välkomnas ni här till Onsorgsmarken Dalen, en charmfull fastighet med anor från 1900-talet och med karaktär långt över det vanliga! Väl dolt och på en stor tomt helt fri från insyn är läget optimalt för er som vill ha något helt unikt med ett privat läge.
På fastigheten finns två bostadshus att tillgå, ett från 1909 som har genomgått en renovering under 2013 och det andra huset som är ombyggt/tillbyggt samt nyrenoverat 2017. Det finns även ett garage som idag används som ett förråd.

I villan som är från 1909 har en fin öppen spis, takbjälkar och i kombination med den generösa takhöjden kommer ni känna den äldre charmen andas.
Exteriörmässigt så finns det ett utekök att tillgå där ni kan sitta och avnjuta många härliga middagar tillsammans.

I villan som är ombyggd/tillbyggd 2017 kommer ni uppleva en känsla av det nya och det gamla i form av fina trägolv, takbjälkar samt ett lantligt kök som är pricken över iet.

Trädgården är väl tilltagen med ett härligt läge med naturen som närmsta granne, sneddar ni genom skogen har ni direktaccess till sjön Onsörjan och fantastiska vandringsleder. Onsorgsmarken Dalen som område ligger med ca 5 min bilväg från Vångas tätbebyggelse, inbäddat i grönska och omtyckta Vångaskolan. Buss som tar dig från Vånga in till Norrköping på ca 40 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
104 m²
Tomtarea
1 226 m² tomt
Driftkostnad
29 150 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Onsorgsmarken Dalen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 800 000 kr
Driftkostnad
29 150 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 820
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 29 dagar sedan, den 20 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips