Markörvägen Etapp 2

Bettorp, Örebro kommun Se på karta

1 399 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
105 m²

Succén fortsätter! Den första etappen med 22 lokaler är slutsåld – därför påbörjar vi nu försäljningen av nästa etapp där vi säljer 14 lokaler med exakt samma koncept!

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. I Bettorp, Lillån med ett mycket strategiskt läge nära både Centrum och E18. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.

Under 2022 kommer EGENLOKAL.se att uppfört 36 friköpta lokaler, fördelat på 2 hus, om ca 6x12 meter golvyta + tillhörande entresolplan om cirka 33 kvadratmeter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris: 1 399 000 kr inkl. moms (möjlighet till avdrag för momspliktiga verksamheter)
Pris för lokal intill gavel: 1 449 000 kr (inkl. moms)
Pris för hörnfastighet / gavel: 1 599 000 kr (inkl. moms)

Beräknad inflytt: 2022 Q4.

Varje fastighet är ca 72 kvm (6x12m). Till varje lokal ingår ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan utökas till över 100 kvm samt en luftvärmepump anpassad till lokalens storlek. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan .
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad.

Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

OBS! Bilderna är från ett tidigare färdigställt projekt och kan därmed avvika från slutresultatet.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Anton Olsson – [email protected] 076-317 17 81
Andreas Rutqvist [email protected] 073-257 56 67
Ida Persdotter - [email protected] 073-432 55 89

På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Anton Olsson

Bjurfors Örebro
Mäklare Anton Olsson, Bjurfors Örebro
076-317 17 81