Hornåbergsgatan 7

Horn, Kinda kommun Se på karta

775 000 kr

875 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
108 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1 029 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
46 300 kr/år

Välkommen till detta lättskötta hus i Horn! Detta charmiga enplanshus med källare erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar. Huset har en underhållsfri fasad av plåt och är 108 kvm i två plan, vilket ger dig rymd och komfort och med många bekväma ytor till god förvaring.

Huset har en uteplats med soligt läge med utgång från sovrum och kök. Köket som gränsar till vardagsrum är orginal men ytterst välskött och med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, tapetserade väggar och ekparkett. Totalt tre sovrum samt vardagsrum, rymligt och bra planerat. Därtill finner du även källarvåning till förvaring och ytterligare sociala ytor.

Huset har en självbärande konstruktion vilket ger en stor frihet att skapa en öppen planlösning om man vill ta bort eller flytta väggar.

Tvättmaskin ca 2012
Diskmaskin ca 2018
WC och blandare tvättställ (badrum) och blandare (dusch) 2019.

Övrigt: Samfällighet - Sommarvatten från Stångån för bevattning av er trädgård delas med Hornåbergsgatan 5. Fiber vid tomtgräns men ej anslutet till huset.

Det finns en fritt läge mot skogsdunge på baksidan, vilket garanterar en avkopplande och naturskön miljö. Läget är perfekt, med närhet till lokala bekvämligheter såsom skola, ICA Nära, bio och frisörsalong. På kort avstånd når du badplats i Stångån samt elljusspår. Hornåbergs Camping med sommarrestaurang och café finner du inom 150 meter, närhet till Småbåtshamn i Åsunden 1km.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Desiré Östergren, Husfoto
HusmanHagberg Linköping

Kontakta mäklaren

Tobias Svärd

HusmanHagberg Linköping
Mäklare Tobias Svärd, HusmanHagberg Linköping
070-995 88 31