Storgatan 10A-B

Hofors Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
276 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
2 686 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
68 947 kr/år

Välkomna till denna praktfulla villa belägen längs Storgatan i centrala Hofors. Villan disponeras genom två stycken 5-rumslägenheter som båda har tillgång till källare, vind och egna uteplatser. Närhet till all möjlig typ av service. Förskola, grundskola och gymnasium finns inom bekvämt promenadavstånd. Lekpark finns i närheten.

Detta hus lämpar sig för dig som vill bo billigt genom att hyra ut den andra lägenheten, som generationsboende eller som investering och hyra ut båda lägenheterna. Vid tillträdet kommer båda lägenheterna att stå tomma. Under dokument finns bland annat en kassaflödesanalys beräknad på potentiell full uthyrning med marknadsmässiga hyror.

Till fastigheten hör 4 st garage i länga som är uthyrda för 300 kr/ månad per st. Infart till garagen är från Bergsgatan.

Hofors är en kommun som erbjuder något för alla! Pendlarläget är fantastiskt med direkta kommunikationer genom buss och tåg till samtliga närliggande större orter. För dig som söker en meningsfull fritid finns en av Sveriges vackraste golfbanor, simhall, ishall, slalombacke samt mycket, mycket mer att tillgå inom kommunen.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    sep
    Lör 26 sep kl. 14:00–15:00
    Bokad visning - vänligen anmäl dig!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.