Blixtorp 89

Hunnestad, Varbergs kommun Se på karta

9 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
260 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
2,3 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
37 700 kr/år

När man rullar in genom den grönskande allén och upp på den väl omhändertagna gårdsplanen till "Kullen" så reser sig denna pampiga villan på ett storslaget sätt. Både vackert och genomtänkt disponerad fastighet på en verkligt ljuvlig plats med insynsskyddat läge. Här finns gott om utrymme att samla både familj och vänner för att umgås på ett avslappnat sätt.

Huvudbyggnaden, med anor från 1800-talet, har många rum fördelat över två plan där samtliga kvadratmeter är väldisponerade. Den generöst tilltagna takhöjden ger en härlig känsla av rymd och de stora fönsterpartier ger ett svårslaget som ljusinsläpp från alla väderstreck. Bostaden, som tidigare har varit fyra lägenheter, är oerhört charmig och här finns bevarade tidstypiska detaljer. Så som vackra trägolv, djupa fönsternischer, högt i tak, dörröverstycken, höga golvsocklar, spegeldörrar samt vacker stuckatur/rosetter i taket. De stora ytorna både inne och ute borgar för en härlig boendemiljö att trivas länge med.

Vidare så finns även en gäststuga, "Brygghuset". Här finns kök med matplats, två sovrum med fina kakelugnar, badrum. Här finns även ytterligare ett rum som tidigare användes som tvättrum. På fastigheten ryms även ett stall där det under 70- och 80-talet fanns ett antal inackorderade hästar.

Värt att nämna är också den stora tomten/marken om dryga 2,2 hektar och att det kommer att bli kommunalt vatten/avlopp i området. Vilket ger fina möjligheter för den som vill stycka av en eller ett par tomter från den befintliga marken.

Hunnestad är ett lugnt och omtyckt samhälle beläget bara 7-8 minuter med bil från Varbergs Torg. Här finns vacker natur och många andra fördelar så som förskola, skola och livsmedelsbutik. För den som vill pendla åt både norr och söder så ligger motorvägen på bekvämt avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Mathias Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Mathias Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0701-42 96 91