Kölängen Ekhaga 207

Knivsta, Knivsta kommun Se på karta

21 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
264 m²
Biarea
165 m²
Tomtarea
3,7 ha
Byggår
1947
Antal besök
2 006

Ekhaga vid Valloxens strand är mer än bara en fastighet - det är en livsstil. Här får du möjlighet att uppfylla dina drömmar om ett idylliskt boende i en naturskön miljö. Med flera hus, egen ekskog och en stor sjötomt ges här möjligheten att skapa ett fantastiskt mansion för familjen att äga i generationer.

Detta unika fastighet omfattar inte bara en större tvåplansvilla, utan även en mindre enplansvilla och en pittoresk torp. Här finns gott om utrymme för familjen att njuta av avkoppling och rekreation tillsammans med den egna sjöboden och bryggan ger belägen på Valloxens strand. Här kan du verkligen uppleva naturens underverk och skapa minnen som varar för evigt.

Men Ekhaga erbjuder mer än bara en vacker plats att bo på. Med möjligheten att skapa flera boenden på fastigheten kan du skapa ditt eget drömhem och samtidigt dela detta unikum med nära och kära. Det finns möjlighet att bygga ännu ett hus på tomten då förhandsbesked för det redan finns, vilket ger dig chansen att kanske göra en framtida affär eller bara njuta av möjligheten att kunna göra det. I samband med detta så har även en ansökan om att dela upp fastigheten i fyra tomter lämnats in för den som ser det som en framtida potential.

Beläget i Knivsta har du en strategisk placering som ger dig närhet till både Stockholm och Uppsala. Du kan njuta av stadens puls och bekvämligheter samtidigt som du lever omgiven av naturens frid och ro. Det är den perfekta kombinationen av det urbana och det natursköna, som ger dig det bästa av två världar.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om en idyllisk sjöfastighet vid Valloxens strand. Ekhaga är en skattkista av möjligheter som väntar på att bli utforskad och älskad. Kontakta oss idag för att ta del av denna unika möjlighet och skapa ditt eget paradis vid vattnet.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Gustav Aldin, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Johan Löfving

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Johan Löfving, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46708998352