Brovägen 14

Krokom, Krokom Se på karta

3 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
291 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 700 m²
Byggår
1903
Driftkostnad
61 630 kr/år

Nu har vi äran att presentera denna spektakulära fastighet som ligger i anslutning till Indalsälvens härliga strand och med de möjligheter som det innebär. Vid stranden är detta mycket vackra sekelskifteshus placerat som har unika egenskaper och detaljer som ger huset en härlig karaktär. Bostadshuset har representativa sällskapsutrymmen i båda planen som inbjuder till samvaro med både släkt och många vänner. Njut av den fantastisk isolerade och inglasade verandan som har dörr till den uppväxta välskötta trädgårdstomten. Här har ni också en stor terrass på övre plan som erbjuder en fantastisk utsikt över Indalsälven och rikligt med sol hela dagen. Här finns gott om plats för matgrupp, loungemöbel och solstolar. Huset värms med effektiv sjövärme.

Bostadshuset erbjuder ett nyrenoverat stilrent kök med värmande vedspis och plats för stort matbord. Sal och matrum ligger i fil och har stora fönsterpartier mot Indalsälven samt utgång till den inglasade verandan. Tvättstuga med groventré och golvvärme. Övre plan har trevliga sällskapsutrymmen med tidsenliga detaljer och ett nyrenoverat badrum med golvvärme. Badrummet har både duschhörna och badkar med tassar. Sovrum går att fördela på alla tre planen efter önskemål och behov. Master bedroom har stor walk-in-closet. Källarplanet kan användas för uthyrning eller som tonårslägenhet där det finns både kök, badrum och träningsrum. Huset har gott om förvaringsutrymmen i stora förrådsrum samt skrymslen och vrår som kännetecknar husets karaktär.

Fantastisk välskött trädgård med växthus för odling och en fika på sommaren. Stenlagd uteplats i anslutning till växthuset. På tomten finns äppelträd, plommonträd, bärbuskar och stort trädgårdsland med b.la jordgubbar. Dubbelgarage på betongplatta och förrådsbyggnad. Grusad uppfart med plats för flera bilar och släpvagnar.

Här bor ni centralt med gångavstånd till både förskola, skola och Krokoms centrala delar. Njuta av närheten till vattnet och härliga strandpromenader och avkoppling. Bra bussförbindelser till Östersund och ungefär en timmas resväg till Åre med avancerad skidåkning.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB