Svalvägen 5

Mosstorp, Lidingö Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
274 m²
Biarea
131 m²
Tomtarea
897 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
49 544 kr/år

I centrala Mosstorp på Lidingö ges nu tillfälle att förvärva en mycket rymlig 50-talsvilla med en total bruksarea om hela 405 kvadratmeter! Perfekt hus för den stora familjen eller för er som värdesätter många rum och stora umgängesytor. Villan är ursprungligen byggd 1954 och tillbyggd i vinkel tio år senare med bevarade detaljer från byggåret såsom eldstad samt parkettgolv. Huset disponeras i tre plan inkluderat källare och rymmer 9-10 rum beroende hur man väljer att disponera huset. I ena delen av huset finns en uthyrningsdel med egen ingång från husets baksida. Hyr ut till extern hyresgäst och få en bra boendeekonomi eller använd som ett perfekt utrymme vid övernattande gäster. Uthyrningsdelen har såväl eget badrum som pentry.

Husets naturliga samlingspunkt är i det härliga vardagsrummet med eldstad och ett flödande ljus från många fönster. Här finns rum för stora middagssällskap och här ges verkligen en hemtrevlig och mysig känsla som genomsyrar hela husets karaktär. Stort kök i anslutning till vardagsrummet. Från vardagsrummet finns utgång till altan mot trädgården varifrån man får ett bra solläge. På entréplanet finns hall, WC, vardagsrum, kök, sovrum/arbetsrum, bibliotek samt uthyrningsdel. På övre plan finns fyra sovrum, sällskapsrum samt badrum. Källare under hela huset med stor gillestuga, bastu, tvättstuga, förvaringsrum samt garage. Överlag finns bra med förvaringsutrymmen samt garderober.

Huset är inte förhandsbesiktat, eventuell besiktning genomförs av köparen. Huset har ett bra bruksskick och är uppvärmt via vattenburna radiatorer och bergvärme.

Perfekt läge på Lidingö där Mosstorp har ett centralt och attraktivt läge. En kort promenad från huset nås Lidingöbanan där man når Ropsten på 5-10 minuter och vidare därifrån mot Stockholm C med tunnelbana. Nära till skolor och förskolor, idrottsutbud samt matvarubutiker och allmän service.

Missa inte visning av denna rymliga familjevilla. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östermalm/Lidingö