Olympiavägen 14

Olympia, Helsingborgs kommun Se på karta

7 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
260 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
790 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
70 772 kr/år

På anrik adress kan man nu bli lycklig ägare av fantastiska Villa Gerda anno 1901 som med sina 390 kvm bjuder på oändliga möjligheter för den stora familjen, för företagaren eller för flera familjer då det är ett flerfamiljshus idag med två ljuvliga våningar och inredd källare. Här bjuds på klassiska attribut som hör till en sekelskiftesbostad med; generös takhöjd, fiskbensparkett, pardörrar och stuckatur. Unik fastighet med magisk potential.

Frodig och parkliknande samt insynsskyddad tomt med gott om plats för den trädgårdsintresserade att ta del av. Förutom gräsyta och planteringar finns flera uteplatser och, som lite vardagslyx, även ett utespa.

Området kring de klassiska "fågelkvarteren" med dess vackra villor bör rimligen vara ett av Helsingborgs absolut mest välbelägna. Här har man bekvämt avstånd till Slottshagens underbara parkmiljö samt Olympias aktivitetsområde. Centrums utbud av service, nöjen och kultur tar det ca 10 min att promenera till och likaså Helsingborgs Central. Perfekt läge med andra ord!

Kontakta ansvarig mäklare Roger Billsten för mer information och visningsbokning.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Roger Billsten

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Roger Billsten, 3etage Fastighetsmäklare
0735179333