Vintervägen 10 och 3

Österslöv, Kristianstad Karta & restider

9 000 000 kr
VillaVilla

Det här är dina drömmars palats, välkommen hem till "Villa Viken"en sann dröm!

Det här huset ger dig känslan av ett trevligt och ombonad hem, inslaget i ett pampigt och storslaget format.

Huset bjuder på stor charm och är inramat av en ståtlig entré, anlagd för att ge dig ett kungligt välkomnande varje dag. Här behöver du inte bekymra dig om grannar som stör dina vyer, du har natur och vatten helt för dig själv och kan njuta fullt ut, med dina gäster eller varför inte i ditt eget sällskap.

Här får dina tankar ro, med din egen utsikt över en storslagen naturupplevelse. Med några lätta steg i den stenlagda trappan är du snabbt nere vid strandkanten och här är det lätt att andas. Låt ditt sinne flyga fritt, när du tar en paus från bryggan. Frihetskänslan från sjön finns närvarande och den letar sig in i varje rum av detta fantastiska palats.

Huset är vackert inbäddat av en grönskande trädgård med välplacerade planteringar som ger stor fröjd för ögat. Här växer också blommande väl omhändertagna fruktträd och vacker prunkande växtlighet som inte kräver de grönaste fingrar men är vackert och trivsamt att flanera runt i.
Den gröna helheten runt om huset ger dig en härlig utsikt från alla fönster i varje rum och det är lätt att känna naturens närvaro, såväl utomhus som inomhus.

Husets öppna ytor och genomtänkta planlösning ger dig en fin kontakt med flera rum på samma gång. Den bedårande sjöglimten möter dig i nästan varje rum.
Njut av ett vackert ljusinsläpp inramat av stora, praktfulla fönster.
Huset är spännande att gå runt i och bjuder på både ljusa och luftiga ytor, såväl som små skrymslen och hemliga vrår. Här kommer du att kunna inreda i din personliga stil, och med enkla medel sätta din egen prägel på inredningen, tack vare stilrena material- och färgval i grunden. Det här är ett hus som varit i goda händer under lång tid, varför det mesta är i gott skick och den gemytliga varma känslan sitter i väggarna.

I flera av rummen finns imponerande vackra kakelugnar som lockar dig att slå dig ner en stund och bara njuta av livet.

Vackra gedigna trägolv, som lockar dig att gå runt barfota, möter med charm nya moderna detaljer i huset.

I köket från Kvänum finns generösa ytor som gör att det här ryms många kockar och gäster på samma gång. Här kommer du att trivas med riktigt många gäster, men lika gärna med ett litet fredagsmys på tu man hand. Köket är välplanerat och erbjuder rejält med förvaring och smarta arbetsytor. Två diskhoar ger en proffsig framtoning men i sin helhet upplevs rummet som välkomnande och inbjudande.
Bottenvåningen bjuder oss på flera rum för umgänge, kanske kontor eller varför inte sovrum eller gästrum? Helkaklat badrum och fyra sovrum gör ovanvåningen optimalt planerad.

Varmt välkommen på en personlig visning i "Villa Viken"! Visningstid bokas med fastighetsmäklare Lotta Sandberg på tfn 0709-883013.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
313 m²
Tomtarea
1,7 ha tomt
Antal rum
10 rum
Driftkostnad
46 189 kr/år
Byggår
1920
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vintervägen 10 och 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 000 000 kr
Driftkostnad
46 189 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

20 545
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 35 dagar sedan, den 16 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips