Kvarnbäcksvägen 2

Påtåker, Vallentuna Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
272 m²
Tomtarea
1 370 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
42 600 kr/år
Antal besök
14 403
Dagar på Hemnet
12

-GEDIGET ECOHUS- ANNEXBYGGNAD OM 72 kvm- LÅGT UNDERHÅLLSKRAV- LÅGA DRIFTKOSTNADER!

Du välkomnas till denna fantastiska & påkostade byggnad i form av ett gediget passivitetshus (energisnålt) från 2015 där huvudbyggnad bjuder på 202 kvm samt uthyrningsbostad om tre R O K fördelat på 71 kvm, som ger en total boyta om hela 273 kvm!

Både huvudbyggnad och annex präglas av påkostade materialval, öppna sällskapsytor, högt i tak och härligt ljusinsläpp i alla rum samt stämningsfull led-belysning både in- och utvändigt.
Extremt låga driftskostnader tack vare en genomtänkt huskonstruktion, moderna 3-glas isolerfönster och ett effektivt värmesystem med vattenburen golvvärme i båda planen.

I huvudbyggnaden finns fem sovrum, två badrum, vardagsrum öppet till nock och klädvårdsrum. Utöver detta finns en uthyrningsdel i form av en trerummare om ca 71 kvm, med komplett kök, duschrum och tvättstuga, perfekt som uthyrningsbostad för att få ett ännu gynnsammare boende genom uthyrning eller kontor för dig som önskar företaget hemma. En underhållsfri & asfalterad uppfart ger gott om plats för flertalet bilar.

I Vallentuna är naturen aldrig längre än ett stenkast bort och här finns härliga vandringsleder, flera fritidsaktiviteter, och kulturhistoriska platser att se och upptäcka. Utöver detta erbjuds skridskoåkning på Vallentunasjön soliga vinterdagar, svalkande dopp på Kvarnbadet varma sommardagar, flera sportaktiviteter på Vallentuna IP och teater och föreställningar i det nybyggda kulturhuset.

Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.