Saltsjöbadsvägen 45

Saltsjö-Duvnäs, Nacka Se på karta

11 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
297 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
1 201 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
36 683 kr/år
Antal besök
17 191
Dagar på Hemnet
16

Ta den sällsynta chansen att förvärva denna 364 m² stora ateljévilla i eftertraktade och anrika Saltsjö-Duvnäs! Den nästan 300 m² stora boarean erbjuder oändliga möjligheter och väntar på att nästa ägare ska ta vid och förvalta detta häftiga boende. Perfekt för den stora familjen, familjen som vill generationsbo, perfekt för dig som vill ha din verksamhet på hemmaplan eller för företaget som ser nya möjligheter. Här är det endast fantasin som sätter gränser! Idag är bostaden indelad med en uthyrningsdel samt en ateljé, båda med egna ingångar. Ateljén bjuder in till kreativitet med både slående takhöjd och storslaget fönsterparti.

Spännande uppvuxen tomt och en trevlig uteplats på baksidan med en platsbyggd grill och ett livfullt bergsparti. På framsidan finns både en stor altan samt en balkong som nås från vardagsrummet. Stort garage som rymmer en bil och på uppfarten får ytterligare tre bilar plats. Huset värms upp med bergvärme och fiber finns indraget.

Denna fastighet är unik i sitt slag och måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in dig på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.