Lidvägen 4

Svinninge, Österåkers kommun Se på karta

15 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
238 m²
Biarea
180 m²
Tomtarea
1 507 m²
Byggår
2023
Antal besök
6 423

Villa Scandinavia AB förverkligar den perfekta villan där inredning, formspråk och produktionskvalitet är av internationell klass. Byggnaden är ett arkitektonisk fulländat mästerverk där känslan för rum, miljö och material samflättas på ett exceptionellt sätt på både in-och utsida.

Varje liten detalj är vald med omsorg och skapar tillsammans med husets arkitektur den perfekta känslan.

Villa Scandinavia-Svinninge är en majestätisk fastighet där alla detaljer är specialbeställda till huset och utförda med perfekt anpassning, kunskap och erfarenhet. Rejäla och påkostade material agerar röd tråd i hela hemmet.

Huset har skapats med utgångspunkt från platsen i skärgårdsmiljö och stoltserar med sina välplanerade två plan om 240kvm och 180kvm altaner med mycket bra solläge och kvällssol. Svinninge är en idyll där själen kan få ro efter en dag i storstadens larm. Man ska inte glömma bort de möjligheter som kommer på köpet. Närheten till Svinninge Marina väcker tanken på båt. Skaffa kajak och paddla på morgnarna, cyklisten i dig hittar vägar både söderut och norrut, golfaren sneglar antigen åt Österåker, Ullna eller Waxholm.

I villan finns totalt 10 rum, varav 6 disponeras som ytterst bekväma sovrum. Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd 2,7m, stora omfattande glaspartier som gör att naturen verkligen flyttar in på riktigt, härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum. 6st ljuvliga terrasser bidrar till fastighetens trivsamma atmosfär. Genomgående exklusiva materialval, mycket goda förvaringsutrymmen som inte är bara praktiska men eleganta, lyxiga, dekorativa och fyllda med effektfulla och praktiska lösningar. Ljusa ytskikt, samtliga snickerier som golvlister (h120mm) och innerdörrar (h2340mm) har omsorgsfullt ritats och tillverkats exklusivt för huset i solid trä och handmålade med Farrow&Ball färg i Down Pipe kulör, vackra golv i Carrara marmor samt ekgolv i fiskbensmönster med storlek 15cm*75cm och gråvit oljenyans exklusivt tillverkats för huset. Välplacerad och appstyrd belysning. Bara fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning med 25st energisnåla LED-lampor. Mycket smakfulla vitvaror från Bosch. Majestätiska trappor specialdesignad och tillverkad av metall och samma trä som golv. I köket, entrén och i tvättstugan finns en sagolikt vacker marmor skuren från ett enda block importerat från Italien. Generösa och trivsamma sällskapsytor, lyxig och påkostat kök med självklart specialdesignade möbler och handtag från Buster&Punch, rofyllda stora 6 sovrum, privat suite med 20kvm master-sovrum med egen altan, 14kvm lyxig walk-in-closet, fyllda med designinredning, 8kvm elegant badrum med ångbastu och dubbel takdusch och egen balkong; dessa är bara några av det enorma antalet unika och maffiga lösningar som den fulländade villa erbjuder.

Tryck på länken nedan för att komma till digitalt prospekt med fullständig beskrivning av hela fastigheten.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1363260

Välkommen att göra en intresseanmälan och boka en privat visning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Österåker

Kontakta mäklaren

Linus Rydberg

Svenska Mäklarhuset Österåker
Mäklare Linus Rydberg, Svenska Mäklarhuset Österåker
0701751414