Kommande

Trelleborgsvägen 194-6

Vellinge Kommun, Vellinge Se på karta

14 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
273 m²
Biarea
256 m²
Tomtarea
1 632 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
75 292 kr/år
Kommande

UNIKT HUS PÅ UNIKT LÄGE

Välkomna till denna stora, vackra vitputsade 30-tals villa strax utanför Kämpinge! Med havet som närmaste granne är läget oslagbart! Här bor man nära naturen, på bekvämt avstånd till Malmö och Köpenhamn, i en villa som omsorgsfullt och varsamt renoverats, byggts till och vårdats under åren. Med gedigna och noga utvalda material som går i linje med husets ursprung har man lyckats bibehålla känslan och karaktären och skapat ett modernt boende för sociala livsnjutare!

Sällskapsytorna är generösa och välkomnande med oljade trägolv, vackra tapeter och spröjsade fönster med djupa fönsternischar. Det underbara köket väcker uppmärksamhet och blir den naturliga samlingsplatsen i huset. Rymden och takhöjden, de synliga träbalkarna, den specialbyggda enorma köksön, loungehörnan framför den öppna spisen, det tempererade vinrummet… Genomtänkt och välplanerat med gott om plats! Ett vackert vikdörrsparti i teak öppnar upp till en ljuvlig terrass under tak att njuta av middagarna ute om sommaren - både smart och snyggt.

Master bedroom har walk-in-closet och separat badrum. Dessutom en balkong ut mot havet, tänk morgonkaffet i solen… Är man i behov av fler sovrum än de fyra till fem som finns idag, finns ytterligare möjligheter i den mysiga gillestugan om ca 105 kvm. Gillestugan som även är ett utmärkt aktivitetsrum med plats för både biljardbord och loungemöblemang framför den öppna spisen!

På tomten finns även två studiolägenheter om vardera 26 kvm. Fint inredda med ekparkett, trinette och badrum med dusch med golvvärme. De spröjsade fönsterpartierna och terrassdörrarna kommer här, liksom i resten av huset, från Höllvikens snickerier. Två fantastiska utrymmen, dels för gäster, tonårsbarn eller som hemmakontor eller för uthyrning. Här checkar man gärna in!

Utemiljön är noga planerad med välskött trädgård med stor gräsmatta och flera fina sittplatser att njuta av - i pergolan vid poolområdet, den upphöjda trädterrassen med optimal havsutsikt eller vid uteplatsen under tak med pizzaugnen på bekvämt avstånd… Och lockar havet mer än poolen är det endast ett kort gångavstånd bort.
Det här är en synnerligen unik fastighet. Ett bekvämt, komplett och oerhört vackert hem för er som söker och njuter av lugnet, ljuset och närheten till havet men samtidigt uppskattar det korta avståndet till Höllviken, Hyllie och Malmö. Att få den fulla på-landet-känslan och ändå vara på så bekvämt cykelavstånd till skolor, aktiviteter, mataffärer och kommunikation är att få det bästa av två världar.

Ett sällsynt tillfälle att ta vara på – VARMT VÄLKOMNA!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.