Husebyvägen 5

Vislanda, Alvesta Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
235 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 946 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
65 935 kr/år
Antal besök
2 494
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Husebyvägen 5! Här erbjuds en välskött 2 och 1/2-plansvilla med uthyrningsmöjligheter. Huset är byggt på 30-talet med en trevlig planlösning som idag erbjuder två lägenheter men huset kan med fördel användas som 1-familjhus för den stora familjen. Uppvärmning sker med fjärrvärme och fiber via Wexnet är installerat!

Entréplan består av en lägenhet om 4 rok. Hallen är välkomnande med förvaring i klädkammare, ett renoverat kök med bra rymd, ett större vardagsrum med bra ljusinsläpp, ett allrum med ett fint trägolv, badrum/tvättstuga med ljusinsläpp från fönster samt två bra sovrum.
Övre plan och vindsplan är idag en gemensam lägenhet med mycket yta. Här finns en rymlig hall med förvaring. ett kök med plats för matbord, matsal och vardagsrum med ett stort ljusinsläpp, allrum med utgång till balkong, två st badrum, en toalett samt fyra st sovrum. Längst ner i huset ligger källaren som har bra med förrådsutrymmen, ett allrum, pannrum samt en stor renoverad tvättstuga med allt man behöver. Huset har två entrédörrar - en till lägenheten på entréplan samt en till den övre lägenheten.

Fastigheten ligger i centrala Vislanda med närhet till kommunikation och matbutik. Trädgården är lättskött med mycket grönyta och växtlighet. Här finns också ett garage med plats för en bil samt en mindre ladugårdsbyggnad.

Lägenheten på entréplan är idag uthyrd med en månadshyra om 5600 kr inkl. vatten och värme. (Lägenheten har separat elmätare och el betalas av hyresgäst)

Välkommen på visning!

Alexander Franzén
070-298 87 44
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 12
    maj
    Ons 12 maj kl. 16:00–17:00
    Bokad visning - vänligen anmäl dig via hemsidan eller kontakta mäklaren
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.