Yrestahed 99

Yrestahed, Uppsala kommun Se på karta

5 695 000 kr

6 350 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
254 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
3 233 m²
Byggår
2000

Med ett mycket fint läge och en vacker vy över landskapet ligger denna rymliga fastighet på 254 kvm, 6-7 sovrum. Bergvärmesystem med vattenburen golvvärme. En stilren fastighet med många trevliga detaljer, matrum med öppen spis, exklusivt duschutrymme med bastu på övervåningen, rejält kök med en charmig vedspis. Öppen modern planlösning mellan matrum, v-rum , kök och hall ger en härlig rymd och fint ljus. En fräsch tvättstuga med grovingång. Den här fastigheten har en enorm potential för den stora familjen/ generationsboende eller egenföretagaren som söker ytor i hemmet. Fiber indraget, garage med förråd. Obs ! Fastigheten har en ovanligt bra energideklaration.

Ett stort altandäck ger fastigheten ett flertal fina uteplatser med mycket sol. Det ursprungliga huset om 120 kvm byggdes 2000. 2018 byggdes 135 kvm till, allt arbete utfört på entreprenad. Vacker naturtomt 3.233 kvm med berg i dagen och runt husknuten finner du svamp och bärskogen. Tomten erbjuder stora gräsytor för barnens lek och spel samt möjligheter för den odlingsintresserade. Fruktträd och bärbuskar finns.

I såväl Rasbo/Gåvsta som Storvreta finns förskola upp till och med årskurs 9. Skolbussens hållplats finner du precis vid infartsvägen till fastigheten. I närområdet finns Solängens ridskola med ponnyridning och i Storvreta finns en mängd olika fritidsaktiviteter för både ung och gammal. Bra service, apotek, bibliotek och matbutiker med postombud finns i såväl Storvreta ( ca 7 min bort). Lindbacken ( ca 9 min). Gränby Stadens handelsplats ( ca 15 min) Från bostaden till Uppsala Resecentrum tar det ca 22 min.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Peter Alfvengren

Riksmäklaren
Mäklare Peter Alfvengren, Riksmäklaren
070-231 19 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.