Spåningslandavägen 34

Alvesta öster, Alvesta kommun Se på karta

2 535 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
111 m²
Biarea
142 m²
Tomtarea
1 089 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
47 894 kr/år

Välkommen till Spåningslandavägen 34 och denna rymliga villa belägen på öster i Alvesta. Här har man ett boende med fantastiskt läge och gott om plats för hela familjen att trivas i. Från Spåningslandavägen har man närhet till såväl naturområden, skola och ett bra serviceutbud. Alvesta har utmärkta pendlingsmöjligheter med såväl buss som tåg och du tar dig enkelt och snabbt ut på vägen, vidare mot Växjö eller Ljungby.

Husets entréplan erbjuder en välkomnande hall med klinkers, ett helkaklat badrum, en matsalsdel, ett stort vardagsrum med utgång till den stora altanen med fantastiskt solläge, ett bra arbetskök samt tre stycken sovrum. En trappa ner på souterrängplan finns en stor gillestuga med en kamin, en helkaklad toalett, tvättstuga, dusch med en anslutande bastu, en rymlig groventré, ett garage med elektrisk port, gästrum/förråd samt ett möjligt sovrum. Nuvarande ägare har gjort om flera av husets ytskikt på senare tid och här är redo att flytta in utan några direkta åtgärder för nästa familj.

Hus har en mycket bra planlösning som passar bra även för den större familjen. På fastigheten finns en prunkande trädgård med en fantastisk variation av växtlighet av olika slag, här finns även gräsyta för lek och bus. På gångavstånd från bostaden finns sjön Spånen med fina vandringsstigar, badplats och elljusspår.

Välkommen med er intresseanmälan!
Martin Holmquist
0732-746032
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakta mäklaren

Martin Holmquist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Martin Holmquist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
0732-74 60 32