Pårydsvägen 10

Nybro Se på karta

685 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
117 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
1 406 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
31 000 kr/år
Antal besök
2 013
Dagar på Hemnet
7

Vackra ängar och gröna hagar blir din närmsta omgivning om du blir nästa ägare till Pårydsvägen 10. Den hemtrevliga villan du nu har framför dig ligger välplacerad på en liten kulle med utsikt ut över det kringliggande landskapet. Den lummiga och insynsskyddade trädgården är uppvuxen. Lättskött som den är idag och kanske vill du förvalta den ytterligare efter just ditt tycke och smak.

Bostaden har idag ett rymligt kök där ett matmöblemang för fyra-sex personer får en bra plats vid köksfönstret. I köket bjuds det på gott om fina förvaring- och arbetsytor, perfekt för dig som som med nöje ägnar tid åt bakning och matlagning. Hemmets väl tilltagna och ljusa sällskapsrum kommer troligen bli familjens favoritrum. Rummet har med sina stora fönsterpartier ett riktigt fint ljusinsläpp. Via en dörr från sällskapsrummet tar du dig naturligt vidare ut på den insynsskyddade altanen. Den mysiga altanen gör plats för såväl matmöblemang som soffgrupp. När vädret visar sig från sin bästa sida så blir det med all sannolikhet här på altanen du, din familj och gäster uppehåller er allra mest. Om du nu tar dig tillbaka inomhus igen så har entréplanet i övrigt fördelats på tre sovrum samt ett badrum.

I den fräscha källaren finns det gott om förvaringsutrymmen, toalett, tvättstuga samt dusch. Det finns också ett rum som gör sig ypperligt som ett extra allrum, hobbyrum eller så kanske du vill nyttja det som ett gym? Möjligheterna är många, valet är ditt. Källarplanet har en egen ingång vilket är toppen om en tonåring vill bosätta sig här nere.

Om du blir den som förvärvar och flyttar in i denna villa har du cykelavstånd till vattnet och badplatsen Björnasjö. Du har en smidig bilfärd om cirka 10 minuter till Påryd som erbjuder ett mysigt lantcafé, välsorterad ICA-butik, bibliotek och postombud. Till Nybro har du cirka 2 mil och Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger på ett behagligt pendlingsavstånd. Om din familj har barn i skolåldern så är närmsta skolan Madesjöskolan i Nybro

Väl mött på visning.

Läs mer hos mäklaren
Rydman Langå AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.