Kommande

Sländgatan 24

Fasseröd, Uddevalla kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
119 m²
Tomtarea
409 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
41 003 kr/år
Kommande

Välkomna till Sländgatan och detta välplanerade kedjehus!

Söker ni ett boende med familjevänligt och naturnära läge har ni hittat rätt.

Här ingår en tomt om 409 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Redan på framsidan möts man av en välkomnade altan som sätter prägel på den sociala andan som finns i huset.

När ni väl tar er in välkomnas ni av en ljus hall med smidig förvaring i skjutgarderoberna. I anslutning till hallen finner ni bostadens första badrum samt tvättstugan med sin groventré. På samma våning kommer ni vidare till husets höjdpunkt, köket. Köket har goda arbetsytor och detaljer som inbyggd vinkyl skapar en känsla av lyx. Den öppna planlösningen mellan kök, matrum och vardagsrum bildar en behaglig atmosfär där kaminen blir en naturlig samlingspunkt. På sommaren blir ute ett med inne när matrummets altandörr låter rummet fortsätta ut på altanen. På altanen kan dagen sedan avslutas med ett rogivande bad i spabadet!

Tar ni er sedan till andra våningen finner ni bostadens tre sovrum. Här har man nyttjat ytorna och låtit klädkammaren agera tv-rum. Det nygjorda badrummet har lugna färgval och de svarta detaljerna känns rätt i tiden.

På Fasseröd är det lätt att trivas och läget på Sländgatan är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor ni med egonspåret ett stenkast från huset och en tur bort finner ni Bjursjön med allt vad den har att erbjuda. I området finns allt från trevliga promenadstråk till både förskola och skola.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Ebba Olsson

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Ebba  Olsson, HusmanHagberg Uddevalla
0705129454

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.