Trädgårdsgatan 8

Alvesta Centrum, Alvesta kommun Se på karta

3 300 000 kr

3 695 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
170 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 030 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
47 616 kr/år

Varmt välkommen till Trädgårdsgatan 8 och detta flerfamiljshus i mycket bra skick men två lägenheter, en 4 rok om och en 7 rok i två plan samt källardel med gott om förvaring, pannrum, vinkällare och tvättstuga. Här kan du bo i en av lägenheterna och hyra ut den andra och därmed skapa goda hyresintäkter och själv bo billigt.
Lägenhet 1 består av välkomnande hall, kök med skafferi, matrum, vardagsrum, duschrum samt sovrum. En trappa upp når vi lägenhet 2 som genomgått stora renoveringar 2019. Vi når matplats i inglasad balkong med öppningsbara fönsterpartier, renoverat kök med hög standard, helkaklat duschrum, sovrum, allrum och vardagsrum med eldstad. En trappa upp når vi vindsvåning med allrum, tre sovrum samt en helkaklad wc. Källarplan består av goda förrådsutrymmen, pannrum med fjärrvärmecentral, vinkällare och gemensam tvättstuga med dubbla maskiner.
Insynskyddad trädgård med fint plank runt om, gräsyta samt fina plattläggningar. En stor uppfart plats för många bilar, carport med elladdare samt garagebyggnad/förråd. Här bor ni i ett välskött hus där du som ny ägare kan trivas från första stund. Perfekt för dig som vill bo bekvämt, centralt och uppskattar den gamla charmen som finns bevarad med bland annat vackra trägolv, högt i tak och rymliga rum.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Martina Börjesson

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Martina Börjesson, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46704010481