Klipparevägen 9

Gemla, Växjö Se på karta

4 300 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
300 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
6 275 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
43 127 kr/år
Antal besök
16 656
Dagar på Hemnet
19

Unik chans! Välkommen till Klipparevägen 9 Gransholm strax utanför Gemla och denna representativa 20-talsvilla med herrgårdskänsla. En boarea om 300 kvm samt en biarea om 90 kvm ger härliga ytor fördelat på tre bostadsplan (varav ett inrett vindsplan) samt källardel. Här finns mycket bevarat av sin ursprungliga atmosfär med vackra parkettgolv, flera kakelugnar och handblåsta fönster vilket ger en fantastisk känsla redan när du stiger in genom entrédörrarna. Stora härliga rum i fil på entréplan som bjuder in till sociala tillställningar. Det härliga biblioteket med platsbyggda bokhyllor. Övre plan bjuder på en mer privat del av huset med ytterligare allrum, duschrum samt flertalet sovrum. Här finns även ett extra kök bevarat som skulle kunna ge utrymme för en uthyrningsdel för den som önskar då egen ingång finns. En bra källare där vi bland annat finner tvättstuga, fd pannrum/förråd och matkällare.

På den fina trädgårdstomten finner vi bland annat större växthus, förrådsbyggnad/snickarbo/hönshus. Tomt med fina äppelträd, ek, bärbuskar, fläder, rabarber m.m. Bergvärme som uppvärmning. Gransholm är en trevlig by med bland annat Villa Gransholm och Helige Å (övre delen av Mörrumsån) som ger möjlighet till fiske eller en kanottur. Gemla, som är beläget mellan Växjö och Alvesta är ett populärt samhälle tack vare bra förskola, skola, idrottsplats, mataffär, god kommunikation med tågstation och buss. vilket innebär snabb och smidig pendling för dig som arbetar exempelvis i Växjö. Det finns möjlighet att stycka av tomten.

Ett hus som bör upplevas på plats! Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag till ansvarig mäklare Johan Florå!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö