Månkarbovägen 42

Månkarbo, Tierp Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
153 m²
Biarea
169 m²
Tomtarea
3 314 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1964
Driftkostnad
68 842 kr/år

Med ett fantastiskt läge i Månkarbo på en stor fin tomt i etage endast några kilometer från E4:a påfart, några raska steg från skola, mack och affär finner du denna fastighet som är något helt utöver det vanliga. Hör möter du en rymlig villa i nyskick där möjligheterna till boende är oändliga. Fastigheten är precis återställd efter en brand och erbjuder nya ytskikt i bottenplan, ny el, nya takstolar, nytt yttertak, nytt ventilationssystem samt ett nyinstallerat brandssystem.

Här har tidigare bedrivits HVB-boende men fastigheten lämpar sig lika väl till den större familjen, generationsboende, kollektivboende eller till företagaren som vill bedriva verksamheten hemifrån. Detta suterränghus erbjuder fem sovrum, sällskapsrum, vardagsrum och ett stort kök med gott om arbetsytor samt ett rejält duschrum i bottenplan. Suterrängdelen är uppdelad i två etage med separata ingångar. Etage 1 erbjuder mötesrum, kontor, förråd, skyddsrum och en stor fritidslokal/gym. Etage 2 erbjuder tre sovrum, en rejäl tvättstuga, WC, duschrum med bastu samt diverse förråd och hobbyrum. Vattenburet system med bergvärme. Grusad uppfart med plats för flertalet bilar samt laddningstolpe för elbil. Trädgårdsförråd.

Stenbelagd uteplats med utsikt mot trädgården där den odlingsintresserade kan skapa sina egna trädgårdsrum. Barnen får plats att leka och springa på de öppna ytorna. Den insynsskyddade baksidan ger möjlighet till att skapa ytterligare sällskapsytor med exempelvis ett stort trädäck.

Välkommen att anmäla dig till Månkarbovägen 42!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tierp