Nyvägen 3

Runby, Upplands Väsby kommun Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
186 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 083 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
55 000 kr/år

Välkommen till denna generösa och genomgående renoverade villa med möjlighet till generationsboende alternativt uthyrningsdel. Här har man delat av huset och skapat två separata lägenheter i form av ett parhus, men med en äganderätt. Påkostade materialval och smakfulla färgkombinationer ger ett modernt och attraktivt boende. Den vänstra lägenheten består av fyra rum och kök samt två badrum och en gäst wc på entréplan. Entréplanet har de sociala ytorna med ett modernt kök med inbyggda maskiner såsom kaffemaskin och kyl/frys med vatten och isfunktion. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som har utgång till altanen med perfekt solläge. En trappa upp ligger Master bedroom. Här uppe finns ytterligare ett sovrum och ett helkaklat badrum. I källarvåningen finns ett stort sovrum till och ytterligare ett stor helkaklat badrum med hörnbadkar.
Den högra lägenheten består av en större lägenhet med samma utrustningsstandard och med generösa sociala delar på entréplan och tre sovrum samt badrum på över plan. Källarplanet består av tre sovrum, ett badrum och ett pentry och kan användas som ett generationsboende.
Här kommer du att bo i lugnt villakvarter med gångavstånd till mataffär och barnomsorg samt bussar som tar dig vidare till Väsby centrum. Det tar ca 10-15 minuter att promenera till pendeltågstationen. Intill Runbyskolan ligger Runbyspåret med utegym och elljusspår som på vintrarna erbjuder fina skidspår. Med cykel tar du dig till Kairobadet en populär badplats i Mälaren.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Johan Bulut

Bjurfors Upplands Väsby
Mäklare Johan Bulut, Bjurfors Upplands Väsby
0732-67 67 10

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.